Odgođeno za 2022.

CRO CUP

Natjecanje je otvorenog tipa te mogu sudjelovati članovi klubova registrirani u HSDP kao i pojedinci s licencom HSDP za nastup u CRO CUP natjecanju. Ostali natjecatelji mogu sudjelovati u natjecanju, ali ne ostvaruju bodove u Cro Cup seriji. Bodovanje za CRO-CUP (hrvatski kup za daljinsko plivanje) vršit ce se po pravilniku Kupa.
 
Žene i muškarci nastupaju istovremeno te se nagrađuju po pripadajućim kategorijama, posebno žene i posebno muškarci, te po istom principu u apsolutnoj kategoriji. Natjecatelji mlađi od 18 godina dužni su ispuniti IZJAVU s potpisom roditelja ili staratelja – odgovorne osobe, čime će ispuniti uvjet za sudjelovanje na natjecanju.
 
Od plivačkih odijela dozvoljena je uporaba isključivo odjela u skladu s pravilima FINA. Neopren odijela nisu dozvoljena kao i ostala odijela koja nisu u skladu s FINA pravilima. Organizirana je garderoba za sudionike. Svaki sudionik dobiva majicu i obrok, vodu i voće
 
Natjecateljska komisija ima pravo izmjena i dopuna odredbi ovih pravila, kao i pravo procjene o odgodi ili prekidu utrke uslijed pojave više sile (nepovoljni vremenski uvjeti i sl.). Natjecanje je u skladu s „Pravilnikom za natjecanja u daljinskom plivanju“.

Propozicije

Duljina staze: 5000 m
Start i cilj: Plaža Hotela Pical
Start: 9:00 h
Prijave: 1 sat prije starta
Limit natjecanja: 2 sata od startnog signala

Pred prijave za CRO CUP moguće su putem maila: kdpsr.porec@gmail.com

Prijava mora sadržavati:

  • Ime i prezime
  • Datum rođenja
  • Klub za koji se nastupa


CRO CUP series CRO CUP series

Sponzori


Organizatori
  KDPSR

Partner
Porec City  Porec


Generalni sponzor
Valamar

Zlatni sponzor
Karlovacko

//