Odgođeno za 2022.

CRO CUP

Tekmovanje je odprtega tipa in na njemu lahko sodelujejo člani kluba registrirani v HSDP (v nadaljevanju Hrvatski savez daljinskog plivanja), kakor tudi posamezniki s HSDP licenco za nastop na tekmovanju CRO CUP. Ostali tekmovalci lahko sodelujejo v tekmovanju, a brez osvajanja točk za serijo CRO CUP. Točkovanje za CRO CUP (hrvaški pokal za daljinsko plavanje) bo izvedeno po pravilih CUP-a. 

Ženske in moški nastopajo istočasno in bodo nagrajeni v svoji kategoriji (posebno ženske in posebno moški). Enak sistem nagrajevanja bo tudi v absolutni kategoriji.  

Tekmovalci, mlajši od 18 let, morajo izpolniti IZJAVO s podpisom staršev ali skrbnika – odgovorne osebe. S tem izpolnijo zahtevo za sodelovanje na tekmovanju.  

Dovoljena je uporaba plavalnih oblek, v skladu s pravili FINE. Uporaba neoprenskih plavalnih oblek ni dovljena, kakor tudi ostale obleke, ki niso v skladu z FINO. Za vse tekmovalce je organizirana garderboa. Vsak tekmovalec prejme 1 obrok, majico, vodo ter sadje.

Tekmovalna komisija ima pravico spremeniti ali dopolniti določbe pravilnika in pravico do prekinitve ali začasne prekinitve v primeru nastanka višje sile ali izjemnih okoliščin (neugodne vremenske razmere itd.). Tekmovanje je v skladu s „Pravilnikom za daljinsko plavanje“.

Propozicije

Dolžina plavalne proge: 5000 m
Lokacija starta in cilja: Plaža Pical Sunny Hotela by Valamar
Start: 9:00 h
Prijave: 1 uro pred pričetkom
Časovna omejitev: 2 uri od startnega signala

Predčasne prijave za CRO CUP so možne na e-mailu: kdpsr.porec@gmail.com

Prijava mora vsebovati:

  • Ime in priimek
  • Datum rojstva
  • Zastopani klub


CRO CUP series CRO CUP series

Sponzorji


Organizator
  KDPSR

Partnerji
Porec City  Porec


Generalni sponzor
Valamar

Zlati sponzor
Karlovacko

//